Prom

Prom var kjempe morsomt! Hadde ikke noe forventinger i det hele tatt for homecoming var ikke akkurat så super morsomt...Fikk fra skolen halv 10 på fredag så dro jeg og Emma til hun og jeg sov litt, så hadde vi frisør time og make-up appointment. Var utrolig stress skal jeg si dere! Og vi ble jo såklart forsein til Ally's, men det gikk bra! Vi hadde også leid limosin :-)
Jepp, her er bilder for jeg er sykt trøtt, vi la oss 4 og jeg måtte våkna klokka 8 siden jeg skulle til DC på AFS møte.... 

17.Mai

På 17.Mai droppet jeg skolen og dro til Virgina for å være med Malene og Jeppe + ei norsk ei som heter Julie som går på skolen til Malene :-) Malene sin vertsfamile er norske, så de hadde invitert norske folk og skulle ha egen 17.mai feiring. Jeg rakk ikke å spise så mye siden jeg måtte hjem tidlig, men var vertfall rømmegrøt, pølse i brød, 17.mai kake, laks og sjokoladekake med nonstop! åååh som jeg gleder meg på norsk 17.mai! og neste år er jeg jo russ! 
@Jeppe :) 
Hallo!

Skriver om prom og 17. Mai på søndag! Skal legge meg nå, og imorgen skal jeg på mandatory møte med afs så skal opp om va 5 timer.. God morgen fine Norge <3
Weekend

Ihelga var jeg med Emma til der vertsbesteforeldene hennes bor! Var så fint der. Vi skøyt med gæver faktisk! Haha. Og kjørte rundt på dirt bikes og firhjuling og bare slappet av. Kjempefin helg! Og nå er det Mai som vil si at jeg kommer hjem neste mnd!!! Gleder meg masse :-) Lander på Gardemoen 27. Juni!
Arlington

Hadde en super dag til Fernanda! Var i Georgetown på lørdag og så litt rundt. Var også super varmt så holdt på å døde... Eller jeg da, for i Chile blir det aldri under 10 grader, så hun er vant med varme. Haha.
Jeg er også blakk som bare det og da er det jo typisk at jeg finner så utrolig mye som er fint.. Idag har det regnet hele dagen, så har vært surt å kaldt. Været her er så bipolar!! Frustrerende.
You make me feel like I'm living a teenage dream

Igår var vi på Katy Perry konsert! Helt sykt bra! Hun lagde liv og i midten av konserten tok hun opp en mids fra scenen og kysset han! Konserten var på the naval academy så hun hadde kledd seg ut i navy klær og bandet hadde kledd seg ut som midshipmen! Men nå må jeg rekke bussen! Skal til DC med Fernanda:-)
15. Mars

Åååh, hadde det kjempefint i går! Møtte masse svensker så var godt å snakke norsk igjen:-D her er bilder for jeg blogger fra tlf.. Var forresten, 30 grader idag. Sågodt!! :)
Naval Academy International Ball

Ikveld skal jeg på ball med masse kjekke midshipmen! Og dette er kjolen min, fikk låne den av datteren til ei vennine av vertsmor :-) ha en super lørdag <3
Aruba Love

Kom hjem fra Aruba går kveld. Har hatt det super fint med soling, bading, snorkling og bare slappet av! Åååh, jeg skal definitivt tilbake hit!
Vannet var krystall klart og strendene var kritthvite! Så nydelig. Og folkene var kjempekoselige.
Sola var utrolig sterk og jeg har flasset av masse......Suger :-(
På flyplassen da så måtte vi først gå igjennom Aruba custom så til USA custom og i USA custom så sjekket det alt av bagasje og håndbagasje og mobilen min og solbrillene mine siden jeg var "foreign". Skuummelt
Hotellet!

Palm BeachBaby beachOne happy island

Tilbringer påskeferien her! God påske alle sammen <3
Today has been a good day


Idag har dagen min bestått av starbucks, shoppig, latter og ukontrollert rødming. haha, vet ikke om jeg har sakt hvor lett jeg rødmer her? Er utrolig flaut.
Fikk kjøpt meg bikini og så jeg er såå klar for Aruba! Gleder meg. Er sånn 30 grader der hele uken! Digg 

GRATULERE MED DAGEN!! Okei, du har ikke bursdag i Norge lengre men her i USA er det fortsatt den 29. mars :) ooog gratulere med oppkjøring!! woop. Gleder meg te råning te sommern!! og te å feir bursdagen din! savner deeg <3


Love you!

Surprise

Herregud, beste vennene her i USA hadde laget overaskelse middag for meg på fredag.  åååh, jeg er så heldig.
Jeg var litt lei meg fordi ingen av vennene mine kunne komme å feire bursdagen min med meg, så jeg og Emma skulle bare dra å spise siden at de andre ikke kunne komme.. Så går vi inn til restauranten så ser jeg alle vennene mine + Fernanda og Malene som kom fra Virginia og jeg ble sååå glad og begynte å gråte.. haha.
Senere dro vi på bowling og så hadde vi bonfire til Emma og sleepover :-) 

@Malene 

@Malene 

@Malene 
 
18

18 years old
I'm supposed to know what I want
So much pressure at once
Finally adult
What I've been waiting for
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/e/esmee_denters/eighteen_years_old.html ]
But I don't know at all where I wanna go
Who I wanna be
What I wanna do with my life
So many questions all at the same time like
What's the reason that I'm here for? 
What's life about? 
Maybe when I get older I'll figure it
Figure it out

You can call me lost if you'd like
You can tell me, girl that is life
Cause what is wrong can be right
Through someone else's eye 
But I gotta
Make the choice on my own

Wohoo

Jeeeg har endelig kjøpt meg IPhone 4S <3 Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten den... Tuusen takk mamma og pappa!! <3Og se heeer!! Er syykt varmt for tiden, går i shorts og tskjorte. Var 27 grader forri torsdag. godt!


På fredag dro jeg til Emma etter skolen, vi dro på kjøpesenteret og så film med Shaffer, Ashton og Skyealer. Kooosli! Så 21 Jump Street med fine Channing Tatum! Moorsom!!
Bildet under her er va som kalles "food court" det er maaasse fast food kjeder i en ring og du kjøper maten og sitter i midten der på bordene. 
Idag skulle egentlig jeg, Emma og Skyealer dra til DC og se på prom dresses meeen greia med amerikanere er at de er veeldig flink til å kanselere i last minute, men heldigvis kjørte vmora til Emma oss til metron så tok vi bare metron til DC og var der hele dagen. Vaar uutrolig varmt, men veldig fint! Er St. Patricks Day idag og så det var folk som var grønn all over og alle var så fulle og ropte.Georgetown cupcakeee <333

Snakk

Har ikke nå kamera, det er ødelagt og jeg aner ikke va som har skjedd med det.. Så det bli dårlig med bilder...
Menmen, jeg hadde en super helg :) På fredag tok jeg metron til Fernanda etter skolen og det første jeg ser en en ring med folk og to mennesker som slåss inni midta, og jeg da, som freaker helt ut av sånn, springer ut og venter til politier kommer. Den metron der er også veeldig "på kanten". Har to venner som har blidd truet med pistol der. Skummelt!
Men jeg og Fernanda chillet med to andre til ca 2 om natten så ble vi kjørt til flyplassen for hun skulle til Hawaii og jeg måtte bli med for hun ante ikke hvordan hun skulle sjekke inn og sånn.. haha
Jeg kom hjem tiiidlig på lørdags morgenen og da hadde jeg ikke sovet hele natta, og ca 11 tiden skulle jeg møte Emma, Jeppe, Skyealer og Aston i downtown så da var det ikke noe vits å sove. Vi var i byen helt til ca 10 om kvelden, Vi shoppet, spiste middag og var på kinoo! Hadde en super dag selv om jeg var megatrøtt. Lå over til Emma og sovnet i 12 tiden og da var jeg helt utslitt. På søndag chillet vi bare før jeg dro hjem i 4 tiden og gjorde ingenting resten av dagen utenatt jeg skypet litt :) 
Idag har det vært så fint vær! 23 grader viste gradestokken og det begynner å bli varmt i lufta! Er så godt. Jeg syklet til gymmen, og som regel bruker jeg bukse og genser når jeg sykler hjem i 6 tiden men idag var det alt for varmt med bukse og genser! Herlig :-D OG forresten, har vært i USA i 7 mnd!
 Idag bestile jeg bilett til Florida så da får jeg oppleve det og!! 
oog jeg har ikke noe bilder så derfor skal dere få se hvor jeg befinner meg om ca 19 dager! :)


 Wooooooop
halloooooo

HALLO :D Endelig får jeg blogget!! woop. Idag har jeg ikke gjort så mye, skypet og chillet.
Ashton skrev akkurat "can you stay in america? :(" awwwwww..
Her er bilder og litt snakk. Skal se gossip girl nåå! xoxo
FOORESTEN ER IKKE MORSOMT Å BLOGGE NÅR INGEN KOMMENTERER :(

Vertsmor sin valetines gave til meg. Er pretzel med hvit sjokolade over. namnam. Vertsmor er lærer og noen elever hadde laget det til hun :) men så fikk jeg det. Snilt av hun. Jeg lagde også boller en gang forri uke. Ikke like gode som mamma sine, men nesten!!

Chich-A-Filet med Emma og Maura. My love     Det er en svensk butikk som selger barneklær her, og aller først så jeg bare teksten som er på bildet oer her og jeg trodde det var norsk... men det ar det ikke :( Er også en dansk barnebutikk her, men ingen norske?! De er forresten sviiiiiindyre. 


Forrige fredag var jeg og feirer bursdagen til Emma med flere folk. Var kjempe morsomt og kosli. Etter middag dro i på kino og så "Ghost Rider". Filmen sugde så jeg og Ashton satt å pratet hele filmen..  Noe visse personer ikke satt pris på, menmen.. Etter filmen gikk vi ute en tur, men det blåste utrolig mye så vi dro til Emma og var der. Jeg lå over :) Dagen etter dro jeg i downtown med Ashton og bare chillet. Var kjempefint vær! Har vært 20 grader de her uka, uten at i dag der det har regnet maaassse... Blir depressiv.  

Maura og Emma :)

Emma, Skyealer og Jessica! Søte jenter

Emma og Shaffer

Ashton og Jessica

Charles og Ashton! haha

Jeg fortalte kelneren vår at det var Emma sin bursdag så etter vi ar ferdige med å spise så kom kelneren vår med is til hun + at mange andre kelnere sto bak så ropte kelneren oer hele restauranten(som er stooor) "Okay guys, so today we have Emma here who is turning 17 years old!! so we are gonna sing for her and we would appreciate it if everyone joined in" Så begynte det å klappe å synge sånn " HIPP HIPP EMMA YEAH TURNING 17 YEAH" mange ganger. hahahah. Var morsomt og Emma ble spurtøød

Jeppe, Ashton og meg.  Kjedet meg og pynta litt på skoene mine... ka som skjer med mæææ....?
Skitrip

På torsdagskvelden dro jeg til Fernanda for å være der siden vi skulle møte opp i DC fredags morgen og vertsforeldrene var ikke hjemme. Vi var på shopping, eller jeg shoppet ikke noe for jeg må spare penger... men herregud, så mye fint det har kommet i butikkene nå. Hater når jeg må spare penger :( Papaya, American Eagle, Forever 21, Delia's... You name it... Luksusproblem! virkelig. haha
På fredag møtte vi opp på Union Station klokka 12:00 og var klare for 5 timer med buss.. wooop. Når vi kom fram var vi i det de kalte for "gamerommet" en ,liten stund før vi hadde bon-fire og lagde s'mores! s'mores er da marsmollhows(skrives det sånn?) med sjokolade og kjekse! Skikklig godt. Så bare pratet vi før vi gikk å la oss. Sto opp tiiiidlig på lørdagen for å spise frokost å så stå på skiii! Var ikke nå bakker å skryte av... men vi hadde det fortsatt kjempemorsomt! Vi begynte å stå på ski i 9 tida om morgenen og var ferdige 9 om kvelden. Var også superfint vær og soool! På kvelden hadde vi enda en bonfire og ellers bare slappet av og så film osv :)
På søndagen var det igjen opp tidlig for å prøve snøtubing i en liten time før det var å stå på ski igjen. I 4 tiden dro vi hjem. I går hadde vi fri og jeg gjorde ingenting.. prøvde å lese litt tysk siden jeg må fortsette med det neste år, men er umulig... Gruver meg. 
Idag har jeg vært på skolen, er også Emma sin bursdag så bakte kake til henne i går. Etter skolen syklet jeg til gymmen. Ellers svært lite. Men her er bilder!!
Alle bildene er tatt av Jeppe eller Malene. Mitt kamera duger liksom ikke når de kommer med det proffe kameratet deres... jaja. Ha en super vinterferie Norge :)

Babbel

Herregud, jeg har vært her i USA i 6 mnd nå. Det er helt sykt. Om 4 og en halv mnd er jeg tilbake til Norge igjen. Jeg gleder meg, men samtidig blir det vanskelig å reise fra alle her. Emma, Maura, Ashton, Skyelar, Jessica, John er nok de jeg vil savne mest. + alle de andre utveklsingsstudentene rundt om kring i området her. Huff, prøver å nyte tiden så mye som mulig! Har jo ikke så mye igjen. I helga var jeg til Fernanda hele helgen. Fordi vi var på Winter Formal. Var kjempemorsomt. Hadde en super helg :)
Idag da, før skolen begynner så kan vi gå i cafeterian fordi vi kan ikke gå inn i klasserommene før 07:07 og vi kommer på skolen 6:50... Så i morrest hører vi plutslig masse lyd så ser vi to freshmens flyge på hverandre å slå noe i helvete på hverandre med knyttnever og hver gang det er slåsskamp på skolen(noe som det er gaanske ofte) så reiser mange seg opp å heier og blir med å slåss... T E I T. Jaja, ellers skjedde det ikke så mye på skolen.  
Imorgen er det Valentine's dag så jeg lager cookies for å ha med imorgen! Valentine er skikkelig stort her! Var på hallmark tidligere og var der i en halvtime å kikket på alle kortene. Det er sånne pop-up kort. Morsomt :-D
Jaaa, i helga skal jeg på skitur med AFS. Gleder meg :-D Blir morsomt å gå på ski igjen.


Nordmenn :)
Jeg har skrevet en liten liste om va som skjer:
17.-19. Februar - Skituur
25. Mars - 18 ÅR!!!!! <:o)
31.Mars-7.April - Aruba
16. April - Navy International Ball
19. Mai - Prom
24.-29. Mai - Florida
14.Juni - Siste skoledag
26. Juni - Hjemreise

OOg mamma og pappa, jeg savner dere sånn   ♥   ♥ 


 
&#9829;&#9829;
LOVE

ÅÅÅH, hadde det supert med Tonje og Ingrid. Kjenner jeg har savnet de skikkelig. Gleder meg til å møte de igjen. 
Jeg kom i halv 2 tiden på søndagen og ble hentet av Tonje og Rachelle. Så dro vi og spiste på KFC og så dro vi til Tonje og chillet. Trur dette var kvelden vi dro på svømmetreningen til Barnet? Husker ikke.. haha. Ingrid kom på onsdag og vi lå å sov hele dagen før Tonje kom hjem fra skolen. Heldige Tonje hadde vært i Hawaii uken før og var brun... sjaluuuu. For jeg er hvit som jeg aldri har vært før.
Jeg og Ingrid dro også en liten tur til Arizona med vertsmoren til Tonje mens hu var på skolen. En plass som hette Hoover Dam der halve var i Arizona. Var kjempefint der!
Siste kvelden før jeg dro døgna jeg og Tonje og hadde latterkrampe hele kvelden. Det gikk alt for fort :( når jeg kom hjem hadde jeg ikke sovet på ca 1 og en halv dag og var suuper trøtt.  La meg klokken 8 og sov hele kvelden. Skal legge meg tidlig i kveld og, fortsatt sliten. Fikk forresten karakterkortet tilbake. Jeg er fornøyd! Made honor roll dette semesteret og! woop. 
Haha, idag skjedde det noe flaut. Jeg har ny mattelærer dette årer som vil si nytt klasserom. Og idag da måtte jeg på do midt i timen og når jeg dro tilbake så gikk jeg inn døra jeg trodde var klassen da(noe som jeg ikke var) og jeg gikk to skritt inn i klasserommet og jeg var i gang med å si noe til en kompis også kikket jeg på folkene i klassen og på lærern og fant fort ut av det ikke var læreren min, og jeg ble sprutrød og bare "im sorry sir" og gikk ut. hhahahahah, flaut. OOOG i geografi klassen min gikk jeg fra der lærern har pulten sin til plassen min og foten min traff ledingene på gulvet og storskjermen der folk tok notatene sine fra blekka. og jeg ble igjen sprutrød.. haha. Noe jeg har merket er at jeg blir myye fortere rød her enn i Norge. haha. jaja. Her er noen bilder!
 DET KJEM FLEIR!! Nå skal jeg se glee! hade :)
:)

Idag var jeg downtown og vi spiste pizza og koste oss og tok masse bilder. Kjempefin dag :-) Var så fint ute og. Forri uke så jeg løvetann!! Vår jooo. Elsker downtown Annapolis. Gleder meg til det blir så varmt at familien tar med båten dit. 
Nå ligger jeg i senga og hører musikk og chillen, har netopp pakket og skal opp klokken 5:30 imorgen tidlig for så å kjøre til flyplassen og så er jeg på vei til Tonje!!! gleder meg. men må bytte fly i en stat. wæææ. Jaja, nå skal jeg prøve å få litt søvn, har vært en laaang dag. God natt <3


Se så fint! 
Polar Bear Plunge

ÆÆÆH, idag fikk de som ville fri fra skolen og være med på polar bear plunge, som vil si at du betaler 50 $ som gies til veldedighet og så er det masse masse folk som hopper ut i Chespeake Bay. Var iiiiiskaldt! Var heldigvis ikke snø som det var i fjor.. men jeg sprang fort ut i vannet og dykket og opp igjen. Fikk helt sjokk for vannet var så kaldt. haha. Er skikklig kald nå, og blir ikke varm igjen. Livredd for å bli syk, skal jo til Tonje på søndag!!
Nå er det endelig fredag, selv om det har vært en super uke! Vetikke helt hva jeg skal ikveld, kanskje henge med Emma og Maura, hvis ikke har jeg masse lekse som må gjøres for neste uke... Og imorgen skal jeg mest sannsynlig ut å spise pizza med Emma, Emma, Maura, Caroline, Skyealer og Ashton! Er en italiensk pizza restaurant her som er såå god. Nesten like god som mamma sin :)Her var jeg iskald, meeen alt for bildet :-D hehehe 
Nytt semester!

I går starter vi nytt semester som vil si helt nye klasser. Gikk veldig greit og jeg er superfornyøyd med alle klassene mine utenatt to, føler jeg kan være meg selv!. Astronomy klassen og world history klassen. iisj.  Klassen er grei, men folkene... Menmen. Blir vell bedre. Fotoklassen min var så om så fordi jeg og Tony hadde foto 1 forrige semester, men dette semesteret er foto 2 i en klasse jeg ikke vil ut fra såå jeg er i foto 1 istede og der var det _BARE_ 9.klassinger utenatt meg og Tony.. oh joy. Men er favoritt læreren min så går vell bra. 
Hahah, imorgen skal vi til sjøen og hoppe uti.. Blir sikkert iskaldt. Det gjøres for veldedighet(Skrives det sånn..?) og er i samarbeid med skolen :) blir sikkert morsomt
Akkurat nå sitter jeg og gjør masse lekse som egentlig skal gjøres neste uke, MEN jeg er jo i Las Vegas til min kjære Tonje!! Gleder meg masse. Ingrid kommer og :-D Blir så bra å se begge to igjen.
 Forresten under 2 mnd til jeg blir 18 år!!! wohooo. OOOOG jeg skal til Florida i april eller mai!! 

Meg og Emma!
 
25.jan.2012
unnskyld unnskyld

okei, først av alt.. UNNSKYLD FOR DÅRLIG BLOGGING:) ikke at det va så bra fra før av men.. haha. Har ikke hatt nett på år å dag.. skjønner virkelig ikke hvordan folk klarte seg uten nett i gamle dager altså..

Vell, den siste tiden har vært bra. Jeg er så glad jeg har møtt så mange supre mennesker. Og jeg har også vært i USA i over 5 mnd nå, som vil si over halve tida mi her. Syyykt! Føles ikke ut sånn i det hele tatt. Er så mange mennesker du vil savne.. Meeen den tid den sorg.
Jeg har vært på AFS mid-year orientation i helgen. Det er sånn ting at du snakker om hvordan du skal løse problemer og hvordan det har vært osv, og hvordan du skal håndere situasjoner osv. Var langdrygt, men liker de fleste der så var ikke kjedli :)


Her er bilder fra orientationen. Jeg må kjøpe meg nytt kamera, kamerat mitt suuuger. Noen som har erfaring med Nikon D5000??


Fernanda lagde en snømann :D Det er snø her nå forresten!! eller.. det er vell mere is. buuuut its still snow!

Guess what

Den 29. Januar drar jeg her og blir i ei uke!!

For og møte denne jenta herTommel opp for det!


 
04.01.2012

Have no fear for giving in
Have no fear for giving over
You'd better know that in the end
Its better to say too much
Then never say what you need to say again
Even if your hands are shaking
And your faith is broken
Even as the eyes are closing

Do it with a heart wide open
Say what you need to say 
Philadelphia

Dro til Philadelphia og var der en overnatting. Var en kjempefin by, selv om den var veeldig skitten. Vertfar kaller den "Filthadelphia" haha.  Nok om det, her er bildeeer


I Amerika er det fast food rundt vert hjørne..Herregud....

.. But we did it!


Baltimore

Den 29.Desmeber dro jeg vertsmor og vertsfar til Baltimore. Bor ca 30 min unna! Baltimore er kanskje den mest sketchy byen jeg har vært i.. aia
Meeen vi dro altså på Baltimore sitt World Trade Center og da hadde vi utsikt over hele byen og bare kiket rundt om kring på havna. Senere dro vi på Hard Rock før vi dro og spiste! 

When life gives you a hundred reasons to cry, show life you have a thousand reasons to smile.

Husker for ett år siden på denne tiden. Jeg leste andre utvekslingsblogger der de fortalte om hvor mye hjemlengsel de hadde og hvor vanskelig det var å være borte fra familien i jula. Jeg husker jeg tenkte det ikke ville bli så hardt, men herregud så feil kan man ta. Har vært en forferdelig dag, og morgendagen blir sikkert enda værre. Jeg vil spise ribbe og kose meg med familien min. Jeg vetikke engang va vi skal gjøre imorgen.. 
Jeg savner mamma, pappa, vennene mine og verdens beste bamse. Har grått mye i dag, og fått skypet med pappa som var godt.. Gleder meg bare til  jula er ferdig og skolen starter igjen. Så til kommenede utvekslingstudenter, vær forbredt på en hard desember måned! + at det er masse andre saker som foregår nå, som gjør alt mye værre.. 
Men god jul til dere i Norge! kunne ønske jeg var der  
I wish..Maria Mena - Home for Christmas


Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorierBildedryss
Før reisen
Random
USA
Utvekslingsstudenter 11/12
Vertsfamilien

linker


♥ Ingrid i Nebraska
♥ Kornelia i Ohio
♥ Nina i Portugal
♥ Sigrid i Texas

design


Designet er laget av Katrine.

hits