Biiilder
Julaften gikk greit, og jeg fikk masse fine gaver. Tuusen takk til alle som har sendt eller satt over penger på kortet! <3 Her åpner vi gaver 1.juledag for dere som ikke viste det. Kendall kom inn på rommet mitt klokka 8 og ville åpne gaver, jeg ville bare sove lengre.. aaalt for tidlig. men jeg kom meg opp 20 min etterpå og det var klart for gaveåpning. Etter vi hadde åpnet gaver spiste vi en god frokost og så såg jeg halve av "Elf" før jeg dro til Emma og Maura og var der en liten stund før jeg dro hjem og dro på holiday party og kino på kvelden!! kosli :) Vet ikke om jeg har fortalt Emma og Maura? men de er vertfall de beste venninene jeg har her :)
Idag har jeg og vmor og vsøster vært i Mt. Vernon som er i Virgnia og sett hvor George Washington bodde. Var kjempefint der :) selv om vi sto timevis i kø for å komme inn i selve mandionen.. (gjorde ikke det, men føltes ut som). 
When life gives you a hundred reasons to cry, show life you have a thousand reasons to smile.

Husker for ett år siden på denne tiden. Jeg leste andre utvekslingsblogger der de fortalte om hvor mye hjemlengsel de hadde og hvor vanskelig det var å være borte fra familien i jula. Jeg husker jeg tenkte det ikke ville bli så hardt, men herregud så feil kan man ta. Har vært en forferdelig dag, og morgendagen blir sikkert enda værre. Jeg vil spise ribbe og kose meg med familien min. Jeg vetikke engang va vi skal gjøre imorgen.. 
Jeg savner mamma, pappa, vennene mine og verdens beste bamse. Har grått mye i dag, og fått skypet med pappa som var godt.. Gleder meg bare til  jula er ferdig og skolen starter igjen. Så til kommenede utvekslingstudenter, vær forbredt på en hard desember måned! + at det er masse andre saker som foregår nå, som gjør alt mye værre.. 
Men god jul til dere i Norge! kunne ønske jeg var der  
I wish..Maria Mena - Home for ChristmasNew York!! If I could, I would never leave..

Var i New York igår med skolen. Var kjempe morsomt :-) selv om jeg frøs hele dagen.. ååh, jeg elsker virkelig New York!! Vi kom fram ca 10. om morgenen og da hadde vi 2 og en halvtime til og gjøre va vi ville. Så vi dro på en godteributikk og så dro vi til en park og var der før vi dro til Fifth Avenue før vi dro og såg på the Rocketts som var kjempemorsomt! Etter the Rocketts dro vi til Ground Zero som var trist, men det var veldig fint der. Mange som gråt.
Etter Ground Zero dro vi til Chinatown og Little Italy og spiste dinner. Såå dro vi litt på shopping før vi dro hjeem. Håper jeg kan dra tilbake snart. 
Idag har jeg vært med Emma og handlet gaver, ellers ikke så mye mer. jaja, bilder!!! :)


Just little things
Julegaver!

Tusen takk til alle som har sendt meg pakker! Er super glad i dere alle!      Betyr så mye å få pakker! Blir så glad, og dagen blir automatisk bedre.  Meen de på tollen tok leverposteien min :-( sad day


Lately..

Har jeg gjort alt for mye lekser, vært med venner, brukt for mye penger, ledd, grått, skypet med verdens beste mamma og pappa + venner, vært på iceskating med venner, vært i New York, vært på christmas party, savnet norsk førjulstemning ,og i går så jeg verdens søteste film (new years eve).
Huff, de sier desember er den verste måneden og det skjønner jeg godt! Vært her i 4 mnd i dag forresten! 6 to gooo. Har New York på fredag og se fram til daa! Skal se the rockets og dra på Ground Zero.
jaja, masse bilder for jeg er for lat til og skrive nå mer og skal sove nåå. God natt Norge <3 WOOOP, fann en norske etter en lang leteaksjon
Upper East SideTomorrow..NEEEW YORK CITY!! ¢¾¢¾Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorier


 • » Bildedryss
 • » Før reisen
 • » Random
 • » USA
 • » Utvekslingsstudenter 11/12
 • » Vertsfamilien


 • linker


  ♥ Ingrid i Nebraska
  ♥ Kornelia i Ohio
  ♥ Nina i Portugal
  ♥ Sigrid i Texas

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits