The Proposal

På grunn av orkanen har vi hatt fri fra skolen idag, og imorgen har vi fri også! Strømmen gikk der, den har også gått hos veldig mange, men heldigvis ikke her!!
Idag har jeg gjort masse lekser. Er helt sykt med lekser, og vi får karakter på ALT. Innleveringer, om vi kommer til timer, notater osv... Tror jeg har sittet med lekser 5 timer i helgen.. Etter jeg endelig ble ferdig med alle leksene tok jeg meg en gåtur for og besøke Kendall som var på jobb. Og etter det dro jeg og vertsforeldrene for å se på bil for de skal kjøpe seg ny bil. Og nå sitter vi og ser på The Proposal! Kjempe morsom film :-D 
Imorgen skal jeg til frisøren for jeg har masse ettervekst..
Typisk amerikansk hus!!Ritas! Er alltid folk her.

wohoo, burger king

kendall på flørten

Kjøpe meg en iskaffe :D

Og her ligger jeg og Berkly! Er han ikke nydelig??
Orkan..


Herregud, f
ørst jorskjelv så orkan.. Ikke morsomt. Har vært litt redd idag, så gleder meg bare til kvelden\natten er over!! Nå er vi i kjellern og bare slapper av med Gilmore Girls! Jeg kunne ikke sove på rommet mitt inatt i tilfelle tre faller over meg i natt, så da skal jeg og Kendall sove i kjellern i natt . Om en time går mest sannsynlig strømmen bort... Idag har vi ikke gjort så mye. Har ikke følt får å være ute heller. Så jeg, vertsmor, Kendall og Kelly har spilt spill og bare slappet av. Så har jeg skypet med mamma og pappa som var utrolig godt.
Merker også at engelsken min er mye bedre nå enn den var jeg kom! Gleder meg bare til aksenten min er borte.. Får hele tiden høre at den er søt, men jeg hater den.. Men føler ikke for og skrive mere nå så dere får se bilder fra de to siste dagene! 

 Vi var p
å shoppers og kjøpte inn nødvendige saker! Dette bildet ble tatt ca klokka 12 i morrest. Er helt forferdelig ute nå.. 


Så lagde vi kake til Ms.Joy!Berklyn <3


Bilder fra igår:Mmmh!

 
Første skoledag!

Første skoledag er over! Det gikk faktisk bra, selv om det var syykt mange folk og jeg rotet meg litt bort. Tok den gule skolebussen som var paaain. Heldigvis bare i 10 min.
Har 2 klasser med masse freshmens(Geometry og nutrion elns) skal bytte bort nutrion til noe for den klassen skal jeg ikke ha! Såå skal bytte den bort imorgen.  
Hadde også AP economics og AP Human Geography idag som gikk ganske bra. Likte klassene med folk som er like gamle som meg myye bedre enn de to andre.. synd jeg må ta geometry. Jeg har førstetime med Kendall så det er bra! og siste timen hadde jeg med ei jente jeg tok bussen med til skolen! :)
Satt heldigvis ikke alene i lunsjen! På min skole er det 4 forskjellige lunsjer, A,B,C og D. Idag hadde jeg B som er klokka 11 som passer bra. Men imorgen tror jeg at jeg skal ha C lunsj som er 11:30. Jeg har samme fag en dag(A-day) og andre fag dagen etter(B-day). Imorgen skal jeg ha US-history, AP Psychology, Yearbook og fotografering :D Tok ingen bilder for ville ikke være helt taper å drive å ta masse bilder.. haha
Fikk masse rare spørsmål om Norge idag, haha. De er ikke så smarte.... 
Unnskyld for dårlig innlegg, må dusje nå så skal jeg legge meg. Hadebra:) 


Såå da blir det et bilde av Bamse for jeg savner han masse :(
Jordskjelv!!

 

Wææ idag har det vært jordskjelv her. Det ble målt 5.9 på Richerts skala i DC og jeg bor ca 15 min unna DC så det kjentes! Jeg lå ute i hagen og solte meg så plutselig begynte det og riste over hele gaten og jeg ble drit redd siden jeg var alene for vertsforeldrene var på jobb og Kendall var til ei vennine, men varte heldigvis ikke så lenge..
Imorgen er det skole og jeg gruver meeg! Men blir jo godt å ha noe og fylle dagene med da :) 
Fagene jeg skal ta er AP Psychology, AP Human geography, AP Economics, US History, yearbook, fotografering og geometry. Er forresten 3 andre utvekslingsstudenter på skolen, 2 fra Danmark og 1 fra Taiwan såå blir greit å ha noen nære som er i samme situasjon som meg. Håper det er greie :) 
Men nå roper vertsfar at vi skal spise og etterpå skal jeg trene. HAADE 


Her har jeg logget i hele dag :)
Et dårlig bilde av skolen min som jeg tok i går når vi registerte meg som elev!

Niceee


 
Soool og Noodle house

I dag har jeg ligget i  hagen i hele dag og solet meg. Var helt sykt varm meen godt alikevel! :-D Fikk vertfall farge!
Ble ikke noe av spraytan igår fordi det var opptatt og lang kø... Men neglene ordnet jeg og det ble kjempefint! Bare 35 dollar for akryl i fransk manikur. Det er ca 150 kr som er ingenting!!
Igår kom flere venner av Kendall og vi hadde sleepover. De var så snille og tok meg kjempegodt imot. Gleder meg til å bli bedre kjent med de :) 
Jeg og Kendall har også vært på Noodle House som er helt sykt godt! Og nå sitter vi og chiller. 
Imorgen skal vi handle inn ting til skolen startet. Jeg må kjøpe masse klær som ikke er "inappropriate". Shortsene må være lengre enn fingrene dine og jeg tok ikke med noen som er det, og t-skjorter eller topper kan ikke ha v-neck og alle toppene mine er v-neck.... Bra det er billig her :) Etter vi har ordnet det så skal jeg og vertsfar på båttur igjen!
Har også lest ei bok som heter model og er skrevet av Cheryl Diamond! Bra bok :)

Kendall lagde limonade til oss. Suuper godt


Noodle house!Another update

Haaalllo :-D
Beklager for at jeg er så dårlig til å blogge, men har det veldig travelt. Nå kom jeg og Kendall akkurat hjem fra skolen der vertsmor jobber der vi har hjulpet til å rydde klasserommet hennes. I motsetning til Norge hvor lærere bytter klasserom, har lærere her i USA egne klasserom som de dekorerer som de selv vil ha det. Mye bedre syns jeg :)
Jeg har også valgt fag, men det blir ikke helt klart før mandag for da skal jeg møte en rådgiver. Jeg blir desverre junior... menmen, ikke noe å gjøre med det.

Nå skal jeg og Kendall gå å ta spraytan!!  og etterpå skal jeg fikse neglene mine og i kveld er det jentekveld. Gleder meg :D wiiwooow, kart over skolen. Kommer aldri til å lære å komme meg fram. Er ganske stor skole..


 
Vertsfamilien kjøpte telfon til meg!! De er så snille :-D Er såå fornøyd med de.

Men nå maser Kendall, må stikke. Hade!! Kendall har forresten 20 dollar i quarters......
Skal blogge skikklig snart!!  Forresten, Synnøve har bursdag i dag. Gratulerer med dagen!! Savner deg super masse 
Washington DC!

Idag var jeg og Kendall i DC med noen AFSere. Vi fikk heldigvis gå alene, så da gikk turen til Georgetown og der spiste vi verdens beste cupcakes. Er faktisk ett tv show om den plassen på TCL. Var syyk kø utenfor. Skal tilbake til DC imorgen og, for idag var vi som sakt bare på shopping, men imorgen skal vi se det Hvite Hus oog sikkert noe mer om vi gidder. Er sykt varmt så blir helt dehydrert av å gå så mye. Skal forresten ta metron alene til DC, forhåpentligvis går det bra!Er egentlig ikke så mye å si enn at jeg også fikk ny tlf i dag, jeeij
Oog nå skal vi se pretty little liars!  See yaaUpdate

Heeei! Beklager for sen oppdatering men det har værrt travelt og har vært veldig trøtt å sliten. 
Reisen gikk veldig fint, selv om jeg ikke sov i det hele tatt. Når vi kom fram til NY lå vi på ett hotell der før vi kjørte videre med buss dagen etter tl en plass som het Rockwood Manor. Så på en dag kjørte vi igjenom New York, Delaware, New Jersey, Virginia oog Maryland! I like
Nå sitter jeg og vertsøster og ser på tv. Idag har vi vært på sykkeltur og sett litt rundt om kring her. Er såå fint her! Skal ta bildet så får dere se :)  Etter det var vi og badet i ett basseng med ei vennine av Kendall. 

OOg igår var vi ute med båten og dro på shopping tur etterpå. Elsker at det er så billig! En stor ID mineral pudder koster 130 kr! siick

 

 Tonje og Marius kom på Gardemoen  :-D

Det er veldig dyrt på Island..


Ikke så fint heller...Vi måtte gå med dette.. oh joyAmerican breakfast!

Haha, cuute! :D

Roommet mitt.

MEEN skal være litt sosial nåå, hadefint!! ♥

Fremme i USA

Skulle bare si at jeg er trygt fremme i USA, og nå sitter jeg på bussen til Washington DC :-)
 
Reiser til USA imorgen!!

Æææh, imorgen reiser jeg! Herregud, jeg er utrolig spent, men samtidig går det masse tanker i hodet mitt..
I de siste dagene har jeg vært med venner og familie så mye som mulig, og akkurat nå sitter jeg hos slekt i Trondheim :) Blir så trist å reise fra alle sammen.. Kommer til å savne de masse.
Hvis du ikke følger bloggen min, følg den HER!.

Noen bilder fra de siste dagene: 


Hanna sliter med mastermind ;-)Fineste Bamsen min... ♥

 

MITT NESTE INNLEGG BLIR FRA THE UNITED STATES!!! SNAKKES :-D

Kos i Mo i Rana!

DA har jeg kommet hjem fra en super kosli i Mo i Rana! Blir trist å ikke møte Susann eller Solveig på ett år :-(Nå drar jeg til Sverige med Rannveig og Hanna. Snakkes! ♥Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorier


 • » Før reisen
 • » Random
 • » USA
 • » Utvekslingsstudenter 11/12
 • » Vertsfamilien


 • linker


  ♥ Ingrid i Nebraska
  ♥ Kornelia i Ohio
  ♥ Nina i Portugal
  ♥ Sigrid i Texas

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits