Arlington

Hadde en super dag til Fernanda! Var i Georgetown på lørdag og så litt rundt. Var også super varmt så holdt på å døde... Eller jeg da, for i Chile blir det aldri under 10 grader, så hun er vant med varme. Haha.
Jeg er også blakk som bare det og da er det jo typisk at jeg finner så utrolig mye som er fint.. Idag har det regnet hele dagen, så har vært surt å kaldt. Været her er så bipolar!! Frustrerende.




You make me feel like I'm living a teenage dream

Igår var vi på Katy Perry konsert! Helt sykt bra! Hun lagde liv og i midten av konserten tok hun opp en mids fra scenen og kysset han! Konserten var på the naval academy så hun hadde kledd seg ut i navy klær og bandet hadde kledd seg ut som midshipmen! Men nå må jeg rekke bussen! Skal til DC med Fernanda:-)




15. Mars

Åååh, hadde det kjempefint i går! Møtte masse svensker så var godt å snakke norsk igjen:-D her er bilder for jeg blogger fra tlf.. Var forresten, 30 grader idag. Sågodt!! :)




Naval Academy International Ball

Ikveld skal jeg på ball med masse kjekke midshipmen! Og dette er kjolen min, fikk låne den av datteren til ei vennine av vertsmor :-) ha en super lørdag <3




Aruba Love

Kom hjem fra Aruba går kveld. Har hatt det super fint med soling, bading, snorkling og bare slappet av! Åååh, jeg skal definitivt tilbake hit!
Vannet var krystall klart og strendene var kritthvite! Så nydelig. Og folkene var kjempekoselige.
Sola var utrolig sterk og jeg har flasset av masse......Suger :-(
På flyplassen da så måtte vi først gå igjennom Aruba custom så til USA custom og i USA custom så sjekket det alt av bagasje og håndbagasje og mobilen min og solbrillene mine siden jeg var "foreign". Skuummelt




Hotellet!

Palm Beach



Baby beach







One happy island

Tilbringer påskeferien her! God påske alle sammen <3



Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorier



Bildedryss
Før reisen
Random
USA
Utvekslingsstudenter 11/12
Vertsfamilien

linker


♥ Ingrid i Nebraska
♥ Kornelia i Ohio
♥ Nina i Portugal
♥ Sigrid i Texas

design


Designet er laget av Katrine.

hits