Today has been a good day


Idag har dagen min bestått av starbucks, shoppig, latter og ukontrollert rødming. haha, vet ikke om jeg har sakt hvor lett jeg rødmer her? Er utrolig flaut.
Fikk kjøpt meg bikini og så jeg er såå klar for Aruba! Gleder meg. Er sånn 30 grader der hele uken! Digg 

GRATULERE MED DAGEN!! Okei, du har ikke bursdag i Norge lengre men her i USA er det fortsatt den 29. mars :) ooog gratulere med oppkjøring!! woop. Gleder meg te råning te sommern!! og te å feir bursdagen din! savner deeg <3


Love you!

Surprise

Herregud, beste vennene her i USA hadde laget overaskelse middag for meg på fredag.  åååh, jeg er så heldig.
Jeg var litt lei meg fordi ingen av vennene mine kunne komme å feire bursdagen min med meg, så jeg og Emma skulle bare dra å spise siden at de andre ikke kunne komme.. Så går vi inn til restauranten så ser jeg alle vennene mine + Fernanda og Malene som kom fra Virginia og jeg ble sååå glad og begynte å gråte.. haha.
Senere dro vi på bowling og så hadde vi bonfire til Emma og sleepover :-) 

@Malene 

@Malene 

@Malene 
 
18

18 years old
I'm supposed to know what I want
So much pressure at once
Finally adult
What I've been waiting for
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/e/esmee_denters/eighteen_years_old.html ]
But I don't know at all where I wanna go
Who I wanna be
What I wanna do with my life
So many questions all at the same time like
What's the reason that I'm here for? 
What's life about? 
Maybe when I get older I'll figure it
Figure it out

You can call me lost if you'd like
You can tell me, girl that is life
Cause what is wrong can be right
Through someone else's eye 
But I gotta
Make the choice on my own

Wohoo

Jeeeg har endelig kjøpt meg IPhone 4S <3 Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten den... Tuusen takk mamma og pappa!! <3Og se heeer!! Er syykt varmt for tiden, går i shorts og tskjorte. Var 27 grader forri torsdag. godt!


På fredag dro jeg til Emma etter skolen, vi dro på kjøpesenteret og så film med Shaffer, Ashton og Skyealer. Kooosli! Så 21 Jump Street med fine Channing Tatum! Moorsom!!
Bildet under her er va som kalles "food court" det er maaasse fast food kjeder i en ring og du kjøper maten og sitter i midten der på bordene. 
Idag skulle egentlig jeg, Emma og Skyealer dra til DC og se på prom dresses meeen greia med amerikanere er at de er veeldig flink til å kanselere i last minute, men heldigvis kjørte vmora til Emma oss til metron så tok vi bare metron til DC og var der hele dagen. Vaar uutrolig varmt, men veldig fint! Er St. Patricks Day idag og så det var folk som var grønn all over og alle var så fulle og ropte.Georgetown cupcakeee <333

Snakk

Har ikke nå kamera, det er ødelagt og jeg aner ikke va som har skjedd med det.. Så det bli dårlig med bilder...
Menmen, jeg hadde en super helg :) På fredag tok jeg metron til Fernanda etter skolen og det første jeg ser en en ring med folk og to mennesker som slåss inni midta, og jeg da, som freaker helt ut av sånn, springer ut og venter til politier kommer. Den metron der er også veeldig "på kanten". Har to venner som har blidd truet med pistol der. Skummelt!
Men jeg og Fernanda chillet med to andre til ca 2 om natten så ble vi kjørt til flyplassen for hun skulle til Hawaii og jeg måtte bli med for hun ante ikke hvordan hun skulle sjekke inn og sånn.. haha
Jeg kom hjem tiiidlig på lørdags morgenen og da hadde jeg ikke sovet hele natta, og ca 11 tiden skulle jeg møte Emma, Jeppe, Skyealer og Aston i downtown så da var det ikke noe vits å sove. Vi var i byen helt til ca 10 om kvelden, Vi shoppet, spiste middag og var på kinoo! Hadde en super dag selv om jeg var megatrøtt. Lå over til Emma og sovnet i 12 tiden og da var jeg helt utslitt. På søndag chillet vi bare før jeg dro hjem i 4 tiden og gjorde ingenting resten av dagen utenatt jeg skypet litt :) 
Idag har det vært så fint vær! 23 grader viste gradestokken og det begynner å bli varmt i lufta! Er så godt. Jeg syklet til gymmen, og som regel bruker jeg bukse og genser når jeg sykler hjem i 6 tiden men idag var det alt for varmt med bukse og genser! Herlig :-D OG forresten, har vært i USA i 7 mnd!
 Idag bestile jeg bilett til Florida så da får jeg oppleve det og!! 
oog jeg har ikke noe bilder så derfor skal dere få se hvor jeg befinner meg om ca 19 dager! :)


 Wooooooop
halloooooo

HALLO :D Endelig får jeg blogget!! woop. Idag har jeg ikke gjort så mye, skypet og chillet.
Ashton skrev akkurat "can you stay in america? :(" awwwwww..
Her er bilder og litt snakk. Skal se gossip girl nåå! xoxo
FOORESTEN ER IKKE MORSOMT Å BLOGGE NÅR INGEN KOMMENTERER :(

Vertsmor sin valetines gave til meg. Er pretzel med hvit sjokolade over. namnam. Vertsmor er lærer og noen elever hadde laget det til hun :) men så fikk jeg det. Snilt av hun. Jeg lagde også boller en gang forri uke. Ikke like gode som mamma sine, men nesten!!

Chich-A-Filet med Emma og Maura. My love     Det er en svensk butikk som selger barneklær her, og aller først så jeg bare teksten som er på bildet oer her og jeg trodde det var norsk... men det ar det ikke :( Er også en dansk barnebutikk her, men ingen norske?! De er forresten sviiiiiindyre. 


Forrige fredag var jeg og feirer bursdagen til Emma med flere folk. Var kjempe morsomt og kosli. Etter middag dro i på kino og så "Ghost Rider". Filmen sugde så jeg og Ashton satt å pratet hele filmen..  Noe visse personer ikke satt pris på, menmen.. Etter filmen gikk vi ute en tur, men det blåste utrolig mye så vi dro til Emma og var der. Jeg lå over :) Dagen etter dro jeg i downtown med Ashton og bare chillet. Var kjempefint vær! Har vært 20 grader de her uka, uten at i dag der det har regnet maaassse... Blir depressiv.  

Maura og Emma :)

Emma, Skyealer og Jessica! Søte jenter

Emma og Shaffer

Ashton og Jessica

Charles og Ashton! haha

Jeg fortalte kelneren vår at det var Emma sin bursdag så etter vi ar ferdige med å spise så kom kelneren vår med is til hun + at mange andre kelnere sto bak så ropte kelneren oer hele restauranten(som er stooor) "Okay guys, so today we have Emma here who is turning 17 years old!! so we are gonna sing for her and we would appreciate it if everyone joined in" Så begynte det å klappe å synge sånn " HIPP HIPP EMMA YEAH TURNING 17 YEAH" mange ganger. hahahah. Var morsomt og Emma ble spurtøød

Jeppe, Ashton og meg.  Kjedet meg og pynta litt på skoene mine... ka som skjer med mæææ....?Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorier


 • » Bildedryss
 • » Før reisen
 • » Random
 • » USA
 • » Utvekslingsstudenter 11/12
 • » Vertsfamilien


 • linker


  ♥ Ingrid i Nebraska
  ♥ Kornelia i Ohio
  ♥ Nina i Portugal
  ♥ Sigrid i Texas

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits