Skitrip

På torsdagskvelden dro jeg til Fernanda for å være der siden vi skulle møte opp i DC fredags morgen og vertsforeldrene var ikke hjemme. Vi var på shopping, eller jeg shoppet ikke noe for jeg må spare penger... men herregud, så mye fint det har kommet i butikkene nå. Hater når jeg må spare penger :( Papaya, American Eagle, Forever 21, Delia's... You name it... Luksusproblem! virkelig. haha
På fredag møtte vi opp på Union Station klokka 12:00 og var klare for 5 timer med buss.. wooop. Når vi kom fram var vi i det de kalte for "gamerommet" en ,liten stund før vi hadde bon-fire og lagde s'mores! s'mores er da marsmollhows(skrives det sånn?) med sjokolade og kjekse! Skikklig godt. Så bare pratet vi før vi gikk å la oss. Sto opp tiiiidlig på lørdagen for å spise frokost å så stå på skiii! Var ikke nå bakker å skryte av... men vi hadde det fortsatt kjempemorsomt! Vi begynte å stå på ski i 9 tida om morgenen og var ferdige 9 om kvelden. Var også superfint vær og soool! På kvelden hadde vi enda en bonfire og ellers bare slappet av og så film osv :)
På søndagen var det igjen opp tidlig for å prøve snøtubing i en liten time før det var å stå på ski igjen. I 4 tiden dro vi hjem. I går hadde vi fri og jeg gjorde ingenting.. prøvde å lese litt tysk siden jeg må fortsette med det neste år, men er umulig... Gruver meg. 
Idag har jeg vært på skolen, er også Emma sin bursdag så bakte kake til henne i går. Etter skolen syklet jeg til gymmen. Ellers svært lite. Men her er bilder!!
Alle bildene er tatt av Jeppe eller Malene. Mitt kamera duger liksom ikke når de kommer med det proffe kameratet deres... jaja. Ha en super vinterferie Norge :)

Babbel

Herregud, jeg har vært her i USA i 6 mnd nå. Det er helt sykt. Om 4 og en halv mnd er jeg tilbake til Norge igjen. Jeg gleder meg, men samtidig blir det vanskelig å reise fra alle her. Emma, Maura, Ashton, Skyelar, Jessica, John er nok de jeg vil savne mest. + alle de andre utveklsingsstudentene rundt om kring i området her. Huff, prøver å nyte tiden så mye som mulig! Har jo ikke så mye igjen. I helga var jeg til Fernanda hele helgen. Fordi vi var på Winter Formal. Var kjempemorsomt. Hadde en super helg :)
Idag da, før skolen begynner så kan vi gå i cafeterian fordi vi kan ikke gå inn i klasserommene før 07:07 og vi kommer på skolen 6:50... Så i morrest hører vi plutslig masse lyd så ser vi to freshmens flyge på hverandre å slå noe i helvete på hverandre med knyttnever og hver gang det er slåsskamp på skolen(noe som det er gaanske ofte) så reiser mange seg opp å heier og blir med å slåss... T E I T. Jaja, ellers skjedde det ikke så mye på skolen.  
Imorgen er det Valentine's dag så jeg lager cookies for å ha med imorgen! Valentine er skikkelig stort her! Var på hallmark tidligere og var der i en halvtime å kikket på alle kortene. Det er sånne pop-up kort. Morsomt :-D
Jaaa, i helga skal jeg på skitur med AFS. Gleder meg :-D Blir morsomt å gå på ski igjen.


Nordmenn :)
Jeg har skrevet en liten liste om va som skjer:
17.-19. Februar - Skituur
25. Mars - 18 ÅR!!!!! <:o)
31.Mars-7.April - Aruba
16. April - Navy International Ball
19. Mai - Prom
24.-29. Mai - Florida
14.Juni - Siste skoledag
26. Juni - Hjemreise

OOg mamma og pappa, jeg savner dere sånn   ♥   ♥ 


 
&#9829;&#9829;
LOVE

ÅÅÅH, hadde det supert med Tonje og Ingrid. Kjenner jeg har savnet de skikkelig. Gleder meg til å møte de igjen. 
Jeg kom i halv 2 tiden på søndagen og ble hentet av Tonje og Rachelle. Så dro vi og spiste på KFC og så dro vi til Tonje og chillet. Trur dette var kvelden vi dro på svømmetreningen til Barnet? Husker ikke.. haha. Ingrid kom på onsdag og vi lå å sov hele dagen før Tonje kom hjem fra skolen. Heldige Tonje hadde vært i Hawaii uken før og var brun... sjaluuuu. For jeg er hvit som jeg aldri har vært før.
Jeg og Ingrid dro også en liten tur til Arizona med vertsmoren til Tonje mens hu var på skolen. En plass som hette Hoover Dam der halve var i Arizona. Var kjempefint der!
Siste kvelden før jeg dro døgna jeg og Tonje og hadde latterkrampe hele kvelden. Det gikk alt for fort :( når jeg kom hjem hadde jeg ikke sovet på ca 1 og en halv dag og var suuper trøtt.  La meg klokken 8 og sov hele kvelden. Skal legge meg tidlig i kveld og, fortsatt sliten. Fikk forresten karakterkortet tilbake. Jeg er fornøyd! Made honor roll dette semesteret og! woop. 
Haha, idag skjedde det noe flaut. Jeg har ny mattelærer dette årer som vil si nytt klasserom. Og idag da måtte jeg på do midt i timen og når jeg dro tilbake så gikk jeg inn døra jeg trodde var klassen da(noe som jeg ikke var) og jeg gikk to skritt inn i klasserommet og jeg var i gang med å si noe til en kompis også kikket jeg på folkene i klassen og på lærern og fant fort ut av det ikke var læreren min, og jeg ble sprutrød og bare "im sorry sir" og gikk ut. hhahahahah, flaut. OOOG i geografi klassen min gikk jeg fra der lærern har pulten sin til plassen min og foten min traff ledingene på gulvet og storskjermen der folk tok notatene sine fra blekka. og jeg ble igjen sprutrød.. haha. Noe jeg har merket er at jeg blir myye fortere rød her enn i Norge. haha. jaja. Her er noen bilder!
 DET KJEM FLEIR!! Nå skal jeg se glee! hade :)Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorier


 • » Bildedryss
 • » Før reisen
 • » Random
 • » USA
 • » Utvekslingsstudenter 11/12
 • » Vertsfamilien


 • linker


  ♥ Ingrid i Nebraska
  ♥ Kornelia i Ohio
  ♥ Nina i Portugal
  ♥ Sigrid i Texas

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits