:)

Idag var jeg downtown og vi spiste pizza og koste oss og tok masse bilder. Kjempefin dag :-) Var så fint ute og. Forri uke så jeg løvetann!! Vår jooo. Elsker downtown Annapolis. Gleder meg til det blir så varmt at familien tar med båten dit. 
Nå ligger jeg i senga og hører musikk og chillen, har netopp pakket og skal opp klokken 5:30 imorgen tidlig for så å kjøre til flyplassen og så er jeg på vei til Tonje!!! gleder meg. men må bytte fly i en stat. wæææ. Jaja, nå skal jeg prøve å få litt søvn, har vært en laaang dag. God natt <3


Se så fint! 
Bilder!

Haha, sitter å ser igjennom bilder og 70 % av bildene er fra fotoklassen... ohwell
Polar Bear Plunge

ÆÆÆH, idag fikk de som ville fri fra skolen og være med på polar bear plunge, som vil si at du betaler 50 $ som gies til veldedighet og så er det masse masse folk som hopper ut i Chespeake Bay. Var iiiiiskaldt! Var heldigvis ikke snø som det var i fjor.. men jeg sprang fort ut i vannet og dykket og opp igjen. Fikk helt sjokk for vannet var så kaldt. haha. Er skikklig kald nå, og blir ikke varm igjen. Livredd for å bli syk, skal jo til Tonje på søndag!!
Nå er det endelig fredag, selv om det har vært en super uke! Vetikke helt hva jeg skal ikveld, kanskje henge med Emma og Maura, hvis ikke har jeg masse lekse som må gjøres for neste uke... Og imorgen skal jeg mest sannsynlig ut å spise pizza med Emma, Emma, Maura, Caroline, Skyealer og Ashton! Er en italiensk pizza restaurant her som er såå god. Nesten like god som mamma sin :)Her var jeg iskald, meeen alt for bildet :-D hehehe 
Nytt semester!

I går starter vi nytt semester som vil si helt nye klasser. Gikk veldig greit og jeg er superfornyøyd med alle klassene mine utenatt to, føler jeg kan være meg selv!. Astronomy klassen og world history klassen. iisj.  Klassen er grei, men folkene... Menmen. Blir vell bedre. Fotoklassen min var så om så fordi jeg og Tony hadde foto 1 forrige semester, men dette semesteret er foto 2 i en klasse jeg ikke vil ut fra såå jeg er i foto 1 istede og der var det _BARE_ 9.klassinger utenatt meg og Tony.. oh joy. Men er favoritt læreren min så går vell bra. 
Hahah, imorgen skal vi til sjøen og hoppe uti.. Blir sikkert iskaldt. Det gjøres for veldedighet(Skrives det sånn..?) og er i samarbeid med skolen :) blir sikkert morsomt
Akkurat nå sitter jeg og gjør masse lekse som egentlig skal gjøres neste uke, MEN jeg er jo i Las Vegas til min kjære Tonje!! Gleder meg masse. Ingrid kommer og :-D Blir så bra å se begge to igjen.
 Forresten under 2 mnd til jeg blir 18 år!!! wohooo. OOOOG jeg skal til Florida i april eller mai!! 

Meg og Emma!
 
25.jan.2012
unnskyld unnskyld

okei, først av alt.. UNNSKYLD FOR DÅRLIG BLOGGING:) ikke at det va så bra fra før av men.. haha. Har ikke hatt nett på år å dag.. skjønner virkelig ikke hvordan folk klarte seg uten nett i gamle dager altså..

Vell, den siste tiden har vært bra. Jeg er så glad jeg har møtt så mange supre mennesker. Og jeg har også vært i USA i over 5 mnd nå, som vil si over halve tida mi her. Syyykt! Føles ikke ut sånn i det hele tatt. Er så mange mennesker du vil savne.. Meeen den tid den sorg.
Jeg har vært på AFS mid-year orientation i helgen. Det er sånn ting at du snakker om hvordan du skal løse problemer og hvordan det har vært osv, og hvordan du skal håndere situasjoner osv. Var langdrygt, men liker de fleste der så var ikke kjedli :)


Her er bilder fra orientationen. Jeg må kjøpe meg nytt kamera, kamerat mitt suuuger. Noen som har erfaring med Nikon D5000??


Fernanda lagde en snømann :D Det er snø her nå forresten!! eller.. det er vell mere is. buuuut its still snow!

Guess what

Den 29. Januar drar jeg her og blir i ei uke!!

For og møte denne jenta herTommel opp for det!


 
04.01.2012

Have no fear for giving in
Have no fear for giving over
You'd better know that in the end
Its better to say too much
Then never say what you need to say again
Even if your hands are shaking
And your faith is broken
Even as the eyes are closing

Do it with a heart wide open
Say what you need to say 
Philadelphia

Dro til Philadelphia og var der en overnatting. Var en kjempefin by, selv om den var veeldig skitten. Vertfar kaller den "Filthadelphia" haha.  Nok om det, her er bildeeer


I Amerika er det fast food rundt vert hjørne..Herregud....

.. But we did it!


Baltimore

Den 29.Desmeber dro jeg vertsmor og vertsfar til Baltimore. Bor ca 30 min unna! Baltimore er kanskje den mest sketchy byen jeg har vært i.. aia
Meeen vi dro altså på Baltimore sitt World Trade Center og da hadde vi utsikt over hele byen og bare kiket rundt om kring på havna. Senere dro vi på Hard Rock før vi dro og spiste! 
Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorier


 • » Bildedryss
 • » Før reisen
 • » Random
 • » USA
 • » Utvekslingsstudenter 11/12
 • » Vertsfamilien


 • linker


  ♥ Ingrid i Nebraska
  ♥ Kornelia i Ohio
  ♥ Nina i Portugal
  ♥ Sigrid i Texas

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits