Random
Bilder!

Haha, sitter å ser igjennom bilder og 70 % av bildene er fra fotoklassen... ohwell
Biiilder
Julaften gikk greit, og jeg fikk masse fine gaver. Tuusen takk til alle som har sendt eller satt over penger på kortet! <3 Her åpner vi gaver 1.juledag for dere som ikke viste det. Kendall kom inn på rommet mitt klokka 8 og ville åpne gaver, jeg ville bare sove lengre.. aaalt for tidlig. men jeg kom meg opp 20 min etterpå og det var klart for gaveåpning. Etter vi hadde åpnet gaver spiste vi en god frokost og så såg jeg halve av "Elf" før jeg dro til Emma og Maura og var der en liten stund før jeg dro hjem og dro på holiday party og kino på kvelden!! kosli :) Vet ikke om jeg har fortalt Emma og Maura? men de er vertfall de beste venninene jeg har her :)
Idag har jeg og vmor og vsøster vært i Mt. Vernon som er i Virgnia og sett hvor George Washington bodde. Var kjempefint der :) selv om vi sto timevis i kø for å komme inn i selve mandionen.. (gjorde ikke det, men føltes ut som). 
Lately..

Har jeg gjort alt for mye lekser, vært med venner, brukt for mye penger, ledd, grått, skypet med verdens beste mamma og pappa + venner, vært på iceskating med venner, vært i New York, vært på christmas party, savnet norsk førjulstemning ,og i går så jeg verdens søteste film (new years eve).
Huff, de sier desember er den verste måneden og det skjønner jeg godt! Vært her i 4 mnd i dag forresten! 6 to gooo. Har New York på fredag og se fram til daa! Skal se the rockets og dra på Ground Zero.
jaja, masse bilder for jeg er for lat til og skrive nå mer og skal sove nåå. God natt Norge <3 WOOOP, fann en norske etter en lang leteaksjon
Upper East SideThe concrete jungle where dreams are made of

Bildedryss


Bildedryss

Laget en ny kategori på bloggen som heter "Bildedryss". Er ikke så mye å skrive om.. såå legger heller ut random bilder :) i helga skal jeg på afs-sleepover.. woop woop. Blir vell kosli, og Malene og Jeppe er der så blir godt å snakke norsk igjen!! Jeg tenker å drømmer på engelsk nåå. Morsomt.
Jeg begynner også å bli litt syk.. Har sikkert blitt smittet av folk på skolen, masse folk som er syke. Håper bare det ikke blir ille, frister ikke å være syk når man ikke kan legge seg i senga si.. 
Jeg begynner å bli vant med å gjøre lekser hver dag, og jeg har prøver eller quizer så å si hver dag.. Imorgen er det prøve i økonomi som jeg ikke har øvd så mye på for har 3 prøver på fredag og en av de er psykologi som er mitt verste fag. men læreren er utrolig flink og veldig snill. Er fakitsk fornøyd med alle lærerne mine. Men favoritten er Mr.Milk(psykologi) og Mr.Daniels(US history)
meeen nå må jeg dusje så skal jeg soove. Har sovnet av hver dag den her uka for jeg fikk pakken min av pappa med dyna mi <3 så har vært vansklig å stå opp.. PAKKE!!!! :D Tusen takk verdens beste pappa <3 <3Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorierBildedryss
Før reisen
Random
USA
Utvekslingsstudenter 11/12
Vertsfamilien

linker


♥ Ingrid i Nebraska
♥ Kornelia i Ohio
♥ Nina i Portugal
♥ Sigrid i Texas

design


Designet er laget av Katrine.

hits