F


Snakk

Har ikke nå kamera, det er ødelagt og jeg aner ikke va som har skjedd med det.. Så det bli dårlig med bilder...
Menmen, jeg hadde en super helg :) På fredag tok jeg metron til Fernanda etter skolen og det første jeg ser en en ring med folk og to mennesker som slåss inni midta, og jeg da, som freaker helt ut av sånn, springer ut og venter til politier kommer. Den metron der er også veeldig "på kanten". Har to venner som har blidd truet med pistol der. Skummelt!
Men jeg og Fernanda chillet med to andre til ca 2 om natten så ble vi kjørt til flyplassen for hun skulle til Hawaii og jeg måtte bli med for hun ante ikke hvordan hun skulle sjekke inn og sånn.. haha
Jeg kom hjem tiiidlig på lørdags morgenen og da hadde jeg ikke sovet hele natta, og ca 11 tiden skulle jeg møte Emma, Jeppe, Skyealer og Aston i downtown så da var det ikke noe vits å sove. Vi var i byen helt til ca 10 om kvelden, Vi shoppet, spiste middag og var på kinoo! Hadde en super dag selv om jeg var megatrøtt. Lå over til Emma og sovnet i 12 tiden og da var jeg helt utslitt. På søndag chillet vi bare før jeg dro hjem i 4 tiden og gjorde ingenting resten av dagen utenatt jeg skypet litt :) 
Idag har det vært så fint vær! 23 grader viste gradestokken og det begynner å bli varmt i lufta! Er så godt. Jeg syklet til gymmen, og som regel bruker jeg bukse og genser når jeg sykler hjem i 6 tiden men idag var det alt for varmt med bukse og genser! Herlig :-D OG forresten, har vært i USA i 7 mnd!
 Idag bestile jeg bilett til Florida så da får jeg oppleve det og!! 
oog jeg har ikke noe bilder så derfor skal dere få se hvor jeg befinner meg om ca 19 dager! :)


 Wooooooop


  1 kommentarer på "Snakk"

Postet av:
Når drar du til Florida? :-D
13.mar.2012, 15:41

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorierBildedryss
Før reisen
Random
USA
Utvekslingsstudenter 11/12
Vertsfamilien

linker


♥ Ingrid i Nebraska
♥ Kornelia i Ohio
♥ Nina i Portugal
♥ Sigrid i Texas

design


Designet er laget av Katrine.

hits