F


Skitrip

På torsdagskvelden dro jeg til Fernanda for å være der siden vi skulle møte opp i DC fredags morgen og vertsforeldrene var ikke hjemme. Vi var på shopping, eller jeg shoppet ikke noe for jeg må spare penger... men herregud, så mye fint det har kommet i butikkene nå. Hater når jeg må spare penger :( Papaya, American Eagle, Forever 21, Delia's... You name it... Luksusproblem! virkelig. haha
På fredag møtte vi opp på Union Station klokka 12:00 og var klare for 5 timer med buss.. wooop. Når vi kom fram var vi i det de kalte for "gamerommet" en ,liten stund før vi hadde bon-fire og lagde s'mores! s'mores er da marsmollhows(skrives det sånn?) med sjokolade og kjekse! Skikklig godt. Så bare pratet vi før vi gikk å la oss. Sto opp tiiiidlig på lørdagen for å spise frokost å så stå på skiii! Var ikke nå bakker å skryte av... men vi hadde det fortsatt kjempemorsomt! Vi begynte å stå på ski i 9 tida om morgenen og var ferdige 9 om kvelden. Var også superfint vær og soool! På kvelden hadde vi enda en bonfire og ellers bare slappet av og så film osv :)
På søndagen var det igjen opp tidlig for å prøve snøtubing i en liten time før det var å stå på ski igjen. I 4 tiden dro vi hjem. I går hadde vi fri og jeg gjorde ingenting.. prøvde å lese litt tysk siden jeg må fortsette med det neste år, men er umulig... Gruver meg. 
Idag har jeg vært på skolen, er også Emma sin bursdag så bakte kake til henne i går. Etter skolen syklet jeg til gymmen. Ellers svært lite. Men her er bilder!!
Alle bildene er tatt av Jeppe eller Malene. Mitt kamera duger liksom ikke når de kommer med det proffe kameratet deres... jaja. Ha en super vinterferie Norge :)  1 kommentarer på "Skitrip"

Postet av: hanna
WOHO <3 ski , glede mæ te å stå på ski i Åre bby!!

Bra du like dæ bedre no, savne dæ <3

BTW kommenter bloggen min og da :PP
01.mar.2012, 23:51

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorierBildedryss
Før reisen
Random
USA
Utvekslingsstudenter 11/12
Vertsfamilien

linker


♥ Ingrid i Nebraska
♥ Kornelia i Ohio
♥ Nina i Portugal
♥ Sigrid i Texas

design


Designet er laget av Katrine.

hits