F


LOVE

ÅÅÅH, hadde det supert med Tonje og Ingrid. Kjenner jeg har savnet de skikkelig. Gleder meg til å møte de igjen. 
Jeg kom i halv 2 tiden på søndagen og ble hentet av Tonje og Rachelle. Så dro vi og spiste på KFC og så dro vi til Tonje og chillet. Trur dette var kvelden vi dro på svømmetreningen til Barnet? Husker ikke.. haha. Ingrid kom på onsdag og vi lå å sov hele dagen før Tonje kom hjem fra skolen. Heldige Tonje hadde vært i Hawaii uken før og var brun... sjaluuuu. For jeg er hvit som jeg aldri har vært før.
Jeg og Ingrid dro også en liten tur til Arizona med vertsmoren til Tonje mens hu var på skolen. En plass som hette Hoover Dam der halve var i Arizona. Var kjempefint der!
Siste kvelden før jeg dro døgna jeg og Tonje og hadde latterkrampe hele kvelden. Det gikk alt for fort :( når jeg kom hjem hadde jeg ikke sovet på ca 1 og en halv dag og var suuper trøtt.  La meg klokken 8 og sov hele kvelden. Skal legge meg tidlig i kveld og, fortsatt sliten. Fikk forresten karakterkortet tilbake. Jeg er fornøyd! Made honor roll dette semesteret og! woop. 
Haha, idag skjedde det noe flaut. Jeg har ny mattelærer dette årer som vil si nytt klasserom. Og idag da måtte jeg på do midt i timen og når jeg dro tilbake så gikk jeg inn døra jeg trodde var klassen da(noe som jeg ikke var) og jeg gikk to skritt inn i klasserommet og jeg var i gang med å si noe til en kompis også kikket jeg på folkene i klassen og på lærern og fant fort ut av det ikke var læreren min, og jeg ble sprutrød og bare "im sorry sir" og gikk ut. hhahahahah, flaut. OOOG i geografi klassen min gikk jeg fra der lærern har pulten sin til plassen min og foten min traff ledingene på gulvet og storskjermen der folk tok notatene sine fra blekka. og jeg ble igjen sprutrød.. haha. Noe jeg har merket er at jeg blir myye fortere rød her enn i Norge. haha. jaja. Her er noen bilder!
















 DET KJEM FLEIR!! Nå skal jeg se glee! hade :)


  1 kommentarer på "LOVE"

Postet av: tclarsen.blogg.no
Hahahah, du crack me up! "Barnet..." Hadd det knall med dæ snuppa! Savne allerede <3 hahah huff, du klare no alt du ja <3
10.feb.2012, 05:50
URL: http://www.tclarsen.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorier



Bildedryss
Før reisen
Random
USA
Utvekslingsstudenter 11/12
Vertsfamilien

linker


♥ Ingrid i Nebraska
♥ Kornelia i Ohio
♥ Nina i Portugal
♥ Sigrid i Texas

design


Designet er laget av Katrine.

hits