F


Nytt semester!

I går starter vi nytt semester som vil si helt nye klasser. Gikk veldig greit og jeg er superfornyøyd med alle klassene mine utenatt to, føler jeg kan være meg selv!. Astronomy klassen og world history klassen. iisj.  Klassen er grei, men folkene... Menmen. Blir vell bedre. Fotoklassen min var så om så fordi jeg og Tony hadde foto 1 forrige semester, men dette semesteret er foto 2 i en klasse jeg ikke vil ut fra såå jeg er i foto 1 istede og der var det _BARE_ 9.klassinger utenatt meg og Tony.. oh joy. Men er favoritt læreren min så går vell bra. 
Hahah, imorgen skal vi til sjøen og hoppe uti.. Blir sikkert iskaldt. Det gjøres for veldedighet(Skrives det sånn..?) og er i samarbeid med skolen :) blir sikkert morsomt
Akkurat nå sitter jeg og gjør masse lekse som egentlig skal gjøres neste uke, MEN jeg er jo i Las Vegas til min kjære Tonje!! Gleder meg masse. Ingrid kommer og :-D Blir så bra å se begge to igjen.
 Forresten under 2 mnd til jeg blir 18 år!!! wohooo. OOOOG jeg skal til Florida i april eller mai!! 

Meg og Emma!
 


  0 kommentarer på "Nytt semester!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorierBildedryss
Før reisen
Random
USA
Utvekslingsstudenter 11/12
Vertsfamilien

linker


♥ Ingrid i Nebraska
♥ Kornelia i Ohio
♥ Nina i Portugal
♥ Sigrid i Texas

design


Designet er laget av Katrine.

hits