F


unnskyld unnskyld

okei, først av alt.. UNNSKYLD FOR DÅRLIG BLOGGING:) ikke at det va så bra fra før av men.. haha. Har ikke hatt nett på år å dag.. skjønner virkelig ikke hvordan folk klarte seg uten nett i gamle dager altså..

Vell, den siste tiden har vært bra. Jeg er så glad jeg har møtt så mange supre mennesker. Og jeg har også vært i USA i over 5 mnd nå, som vil si over halve tida mi her. Syyykt! Føles ikke ut sånn i det hele tatt. Er så mange mennesker du vil savne.. Meeen den tid den sorg.
Jeg har vært på AFS mid-year orientation i helgen. Det er sånn ting at du snakker om hvordan du skal løse problemer og hvordan det har vært osv, og hvordan du skal håndere situasjoner osv. Var langdrygt, men liker de fleste der så var ikke kjedli :)


Her er bilder fra orientationen. Jeg må kjøpe meg nytt kamera, kamerat mitt suuuger. Noen som har erfaring med Nikon D5000??


Fernanda lagde en snømann :D Det er snø her nå forresten!! eller.. det er vell mere is. buuuut its still snow!  0 kommentarer på "unnskyld unnskyld"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorierBildedryss
Før reisen
Random
USA
Utvekslingsstudenter 11/12
Vertsfamilien

linker


♥ Ingrid i Nebraska
♥ Kornelia i Ohio
♥ Nina i Portugal
♥ Sigrid i Texas

design


Designet er laget av Katrine.

hits