F


Bildedryss

Laget en ny kategori på bloggen som heter "Bildedryss". Er ikke så mye å skrive om.. såå legger heller ut random bilder :) i helga skal jeg på afs-sleepover.. woop woop. Blir vell kosli, og Malene og Jeppe er der så blir godt å snakke norsk igjen!! Jeg tenker å drømmer på engelsk nåå. Morsomt.
Jeg begynner også å bli litt syk.. Har sikkert blitt smittet av folk på skolen, masse folk som er syke. Håper bare det ikke blir ille, frister ikke å være syk når man ikke kan legge seg i senga si.. 
Jeg begynner å bli vant med å gjøre lekser hver dag, og jeg har prøver eller quizer så å si hver dag.. Imorgen er det prøve i økonomi som jeg ikke har øvd så mye på for har 3 prøver på fredag og en av de er psykologi som er mitt verste fag. men læreren er utrolig flink og veldig snill. Er fakitsk fornøyd med alle lærerne mine. Men favoritten er Mr.Milk(psykologi) og Mr.Daniels(US history)
meeen nå må jeg dusje så skal jeg soove. Har sovnet av hver dag den her uka for jeg fikk pakken min av pappa med dyna mi <3 så har vært vansklig å stå opp.. PAKKE!!!! :D Tusen takk verdens beste pappa <3 <3


  0 kommentarer på "Bildedryss"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Hei! Reiser til Annapolis, Maryland som utvekslingsstudent i skoleåret 11/12 med AFS! Kan kontaktes på karo-engan@hotmail.com :)


bloglovin

arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


kategorier


 • » Bildedryss
 • » Før reisen
 • » Random
 • » USA
 • » Utvekslingsstudenter 11/12
 • » Vertsfamilien


 • linker


  ♥ Ingrid i Nebraska
  ♥ Kornelia i Ohio
  ♥ Nina i Portugal
  ♥ Sigrid i Texas

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits